ТОП-10 кращих літніх ароматів, або Ефірні олії для теплої пори року

ТОП-10 кращих літніх ароматів, або Ефірні олії для теплої пори року

Пахощі квітів, запах морської хвилі та свіжого вітру, аромати лугової трави: всі ці запахи кружляють голову і надихають. Літо пахне п'янким щастям, яке можна носити з собою або поселити в будинку. Як це зробити? Скористайтеся ефірними оліями. А ми поділимося 10-ма найпопулярнішими ефірами для літньої пори.

  1. Лаванда. Гірська лаванда з солодкувато-гірким ароматом – кращий аромат літа. Він полегшує стан шкіри після сонячних опіків. Його також наносять на шкіру при укусі комах. Причому розбавляти олію не потрібно. Її додають у ванни для ніг – для зняття втоми. А сеанс ароматерапії перед сном забезпечить міцний та солодкий сон.
  2. Польова м'ята. Легкою освіжаючою хвилею огортає м'ятний ефір. Вам погано від спеки, хитає у транспорті чи відчуваєте, що об’їлися? Засвітіть аромалампу з м'ятними нотками і ви відчуєте, як нудота відходить. При обгоранні на сонці ефір наносять на шкіру. Також він усуває свербіж від укусів комах. Аромакамні, просочені м'ятним запахом, відлякують шкідників.
  3. Цитронелла. У спеку потовиділення підвищується. Щоб вгамувати цей процес, використовуйте ефір цитронели. Аромат здатний врятувати від комарів та інших комах. Він підходить для антицелюлітних масажів, але для зволоження обличчя цитронелу краще не використовувати. Вона сприяє обгоранню.
  4. Бурбонська герань. Надзвичайно ніжний і тонкий аромат. Виберіть дифузор з таким запахом, і ви відчуєте, як він позитивно позначається на вашому настрої. Запах відлякує комарів і позбавляє нудоти.
  5. Жасмін. Під час літньої спеки багато запахів здаються надто важкими та нав'язливими. Жасмін – виняток. Додайте пару крапель олії у ванну, і ви відчуєте легкість у всьому тілі. Ароматерапія з використанням жасмінового ефіру усуває головний біль, видаляє спазми в м'язах. Жасмін вважають потужним афродизіаком, тому місце цього аромату у спальні.
  6. Променистий евкаліпт. Хвиля бадьорості таїться у флаконі із цим ефіром. Його використовують для ароматизації приміщень у літню пору. У поєднанні з м'ятою евкаліпт дає приголомшливий ефект.
  7. Біла троянда. Аромат витонченості та розкоші, асоціюється з ніжністю та жіночністю. Такий запах підходить як основа для парфумів. Змішайте його з водою та базовою олією, налийте суміш у пульверизатор і використовуйте для освіження повітря в приміщенні.
  8. Розмарин. Дарує заряд бадьорості тим, кому потрібно сконцентруватися на важливій справі. Тому аромаолії з розмарином актуальні для використання в офісі. Також розмаринові пахучки можна зустріти в авто.
  9. Синя ромашка. Класика жанру – заспокоює шкіру при запаленнях та будь-яких видах опіку (у тому числі сонячного). Пом'якшує симптоми алергії, які можуть проявити себе влітку. Часто ефір ромашки додають у крем та шампуні. Особливої ​​уваги стоять аромасаше з ромашкою – ненав'язливий аромат використовують для освіження ліжка, білизни в тумбі або речей у шафі.
  10. Чайне дерево. Сильний антисептик, який наносять на порізи, ранки та укуси. Ефір чайного дерева використовують для профілактики грибка після відвідин басейнів та пляжів.

Ароматичну продукцію з додаванням цих олій ви можете знайти в інтернет-магазині брендових ароматизаторів.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]